Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Konačno se oglasio

Miklenić: Nisam Mesića nazvao veleizdajnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić poslao je danas demantij dijelu hrvatskih tiskanih i elektroničkih medija u kojemu se ograđuje od interpretacija da je pišući o tome kakvog predsjednika trebamo ičim aludirao na sadašnjeg predsjednika države, kao i da ga je prozvao veleizdajnikom.

'Ograđujem se od interpretacije da sam pišući na temu kakvog predsjednika trebamo ičim aludirao na sadašnjega predsjednika, kako mi se podmeće. Potpuno je neistinita tvrdnja da sam predsjednika države proglasio bolesnom i psihički neuravnoteženom osobom, kao i da sam ga prozvao veleizdajnikom - jer ni jedno ni drugo nikada u Glasu Koncila nije napisano', stoji u Miklenićevu demantiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Vrlo teška izjava Mesića' 'Mesić ne bi trebao dirati križ ako želi sačuvati autoritet' Slika nije dostupna Katolička crkva razmatra da njezini predstavnici više ne dolaze na komemoraciju u Jasenovac

>> 'Izbacivanje križeva je Mesićevo puštanje magle'

Po njegovim riječima, ti mediji su proizvoljnim i neutemeljenim interpretacijama njegova teksta dezinformirali javnost iako, kako navodi, građani imaju pravo na istinitu informaciju. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene