Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mijat Stanić o Kalmeti:

'Netko od nas dvojice napustit će grad u pratnji plavih anđela. Hehe...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najoštriji protivnik Božidara Kalmete, sinoć je na Facebooku ostavio vrlo zanimljiV status. 'Netko od nas dvojice će uskoro napustiti svoj grad u pratnji plavih anđela...'.

Dok se u kontekstu afere HAC/HGK sve češće spominje ime Božidara Kalmete, ponovno se oglasio jedan od njegovih najžešćih protivnika - predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata, Mijat Stanić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija u akciji Nastavak afere Remorker: Uhićeni bivši direktori HAC-a Slika nije dostupna Afera Remorker Karamarko: Nitko od privedenih nije član HDZ-a

Stanić je sinoć na svom Facebook profilu napisao sljedeće: 'Nakon što mi je Kalmeta sprašio tri prijave, USKOK i policija ne izlaze iz HAC-a... Kopira se dokumentacija, netko od nas dvojice će uskoro napustiti svoj grad u pratnji plavih anđela... Hehe...'.

>> Kalmeta protiv sindikalca Stanića podnio tri kaznene prijave

>> Dio novca izvučenog iz HAC-a doniran HNS-u?

Prije toga, Stanić je napisao kako je 'u Remetincu ostala jedna prazna ćelija' te da 'Zadar noćas neće spavati'.

Inače, Stanić već dulji niz godina upozorava na kriminal u cestogradnji, a u posljednje vrijeme redovito proziva i bivšeg ministra Božidara Kalmetu koji je protiv Stanića podnio i tri kaznene prijave za klevetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene