Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s premijerom

Michael D. Higgins prvi predsjednik Irske u službenom posjetu Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banskim je dvorima održan službeni sastanak hrvatskog premijera s irskim predsjednikom Michaelom D. Higginsom, što je prvi službeni posjet irskog predsjednika Hrvatskoj u povijesti.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u Banskim se dvorima sastao s predsjednikom Irske Michaelom D.Higginsom.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović Opet bi odlučili isto Predsjednik Ustavnog suda: "Naše odluke nisu bile usmjerene protiv Milanovića osobno, nitko nije iznad Ustava" Konstituiranje Sabora - 3 Novi saziv Zastupnici u četvrtak prvi put u saborskim klupama: Uskoro i glasanje o Vladi?

>>Impresivni rezultati irske poljoprivrede unatoč krizi

Irski predsjednik D. Higgins na poziv hrvatskoj predsjednika Josipovića boravi sa suprugom do petka u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, a to je prvi službeni posjet irskog predsjednika Hrvatskoj u povijesti. Posjet je posebno značajan i zbog skorog ulaska Hrvatske u EU, obzirom da je Irska trenutno predsjedavajuća Europskom unijom.

Na zagrebačkom će sveučilištu irski predsjednik Michael D.Higgins održati i predavanje o budućnosti Europske unije, a dvojica predsjednika susrest će i s gospodarstvenicima u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene