Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno vrijeme

Meteoalarm izdao upozorenje: Moguće olujno nevrijeme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverni Jadran obojan je u narančasto, za kontinentalnu Hrvatsku izdan je žuti stupanj, dok za Dalmaciju nema upozorenja.

Meteoalarm se ponovno oglasio. Na karti kojom se prognozira vrijeme za srijedu, sjeverni je Jadran obojan u narančasto što označava veliku mogućnost grmljavinskog nevremena. Narančasta boja je znak za opasno vrijeme te mogućnost štete jednako kao i opasnost po život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zahlađenje Stiže velika promjena vremena! Upaljeni meteoalarmi - past će obilna kiša, moguć je i snijeg Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Za kontinentalnu Hrvatsku izdan je žuti stupanj, potencijalno opasno vrijeme dok za Dalmaciju nema upozorenja.

Prema prognozama DHMZ-a u srijedu možemo očekivati umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu te pljuskove i grmljavinu. Najviše kiše, mjestimice i obilnije očekuje se u unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu, a najmanje u Dalmaciji. Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, a navečer na sjevernom dijelu očekuje se bura.

Jutarnja temperatura biti će između 12 i 17 stupnjeva, dok će na Jadranu sezati od 17 do 22. Također najavljuju da će najviša dnevna temperatura biti od 18 do 23, na Jadranu 22 do 27 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene