Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić: Podržat ću sve što unaprjeđuje Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik RH Stjepan Mesić izjavio je da će u predizbornim programima stranaka podržati sve ono što unaprjeđuje hrvatsko gospodarstvo, aktivira potencijale te europsko usmjerenje.

Rekao je da podržava velik dio i SDP-ova i HNS-ova programa, ali da još nije čuo programe ostalih stranaka te da očekuje i HDZ-ov program. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAUSTAVITI RAZORNU POLITIKU Zbog krize u BiH, u Sarajevo stižu novi dužnosnici EU i SAD-a Slika nije dostupna Mesić: 'Hrvati u BiH nisu hrvatska dijaspora'

Odgovarajući na upit novinara hoće li podržati SDP na sljedećim izborima kao što je SDP podržao njega na predsjedničkim, rekao je da je SDP njega podržao jer su tada usuglasili programe i našli se na zajedničkom pravcu učvršćivanja i razvijanja hrvatske demokracije.

Na upit kako ocjenjuje gospodarski program Radimira Čačića, kojega HNS promovira kao budućeg premijera, Mesić je rekao da veliki njegov dio podržava, kao što podržava i velik dio SDP-ova programa. "Ali teško je reći za jedan čitav program da ga podržavate u cijelosti. Još nisam čuo i sve druge stranke", rekao je. Očekujem i HDZ-ov program, kazao je Mesić.

"Izašao sam iz stranke, formalno ne pripadam nijednoj, ali
podržavam kod svih stranaka ono što unaprjeđuje Hrvatsku i u tom smislu bit ću i dalje aktivan. U tom smislu ću se opredijeliti za sve ono što unaprjeđuje hrvatsko gospodarstvo, aktiviranje potencijala i europsko usmjerenje", rekao je predsjednik Republike Stjepan Mesić novinarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene