Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao 'obećanje'

Mesić: Ostajem u politici i nakon veljače 2010.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako mu se mandat bliži kraju, predsjednik Stjepan Mesić u neku ruku je 'obećao' kako će se njegovo bavljenje politikom i dalje nastaviti.

Predavajući vjerodajnice novom američkom veleposlaniku u Hrvatskoj Jamesu B. Foleyu, Mesić je rekao kako će se njegova politička karijera nastaviti, sve dok ga služe um i tijelo. 'Moj se mandat bliži kraju, ali ne i moje političko djelovanje', rekao je Mesić, poručujući da s političke scene ne planira nestati nakon veljače iduće godine, kad će i formalno odstupiti sa svoje dužnosti, piše Novi List.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Umjetničke izvedbe hrvatskih političara (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Svega smo se nagledali Umjetničke izvedbe naših vodećih: Jesu li bolji plesači, pjevači ili političari?

'Bilo trenutaka kada se nismo razumjeli, trenutaka kada Washington nije htio razumjeti našu poziciju, ali i trenutaka kada je potpora SAD-a Hrvatskoj bila nezamjenjiva', rekao je novom američkom veleposlaniku Mesić, prilikom predaje vjerodajnica. Foley mu je odgovorio kako je ponosan što predstavlja SAD u zemlji koja je nedavno postala njihov saveznik kroz pristupanje NATO savezu. 'Mi smo više od saveznika i partnera, mi smo prijatelji sjedinjeni vrijednostima koje definiraju euroatlantsku zajednicu naroda', istaknuo je na kraju Foley.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene