Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesić HDZ-u

'Oni koji uživaju u provlačenju Tita kroz blato ne smiju biti budućnost ove zemlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Reihl Kir posthumno je dobio nagradu za unapređivanje srpsko-hrvatskih odnosa. Nagradu je dobio i bivši predsjednik Stjepan Mesić za očuvanje vrijednosti antifašizma.

Nagradu je dodijelilo Srpsko narodno vijeće, a posebnu nagradu za očuvanje vrijednosti antifašizma dobio je bivši predsjednik Stjepan Mesić koji nije štedio na kritikama usmjerenima prema HDZ-u.

>> Karamarko: Moramo napokon maknuti ono što je zacrvenjelo Hrvatsku, a zbog čega se Hrvatska crveni!

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

'Oni koji sami sebe proglašavaju velikim domoljubima, koji svoje domoljublje iscrpljuju u prekapanju grobnica i prebrojavanju mrtvih iz proteklih ratova, koji uživaju u tome da kroz blato provlače velikane antifašističke borbe na čelu s Josipom Brozom Titom, takvi nisu i ne smiju biti budućnost ove zemlje. Jer, budućnost koju bi oni donijeli, bila bi povratak u prošlost!', rekao je Mesić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene