Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić o atentatu na Pukanića: Ne treba ga podcjenjivati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući događaje vezane uz suvlasnika "Nacionala" Ivu Pukanića, predsjednik Stjepan Mesić je rekao kako se sad najveća pozornost posvećuje jednoj obiteljskoj drami koja se ne bi trebala preuveličavati i eksploatirati dok se s druge strane zanemaruje slučaj pokušaja ubojstva jednog poznatog novinara

"Sad su počele špekulacije o tome da je to sve skupa možda montirano i da je Pukanić sam inscenirao pokušaj ubojstva", rekao je Mesić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednikova izjava izazvala osude saborskih zastupnika Slika nije dostupna Ispraćaj Ive Pukanića, Mesić došao pognute glave

Predsjednik je želio podsjetiti hrvatsku javnost i medije na slučaj direktora i vlasnika "Promdei banke" Ibrahima Dedića koji je, prema Mesićevim riječima, također godinu dana upozoravao javnost i hrvatske institucije, od policije do tužiteljstva, kako mu prijete smrću i da traži zaštitu.

"Mnogi su se na to podsmjehivali, mediji su ga ismijavali i rekli da izmišlja, a kad je ubijen, svi su rekli kako je Dedić bio u pravu. Bio je u pravu, ali je bio i mrtav", rekao je predsjednik.

Dodao je kako na Pukanićevom slučaju trebaju raditi ovlaštene institucije. Ne treba ga podcjenjivati, rekao je Mesić, dodajući kako treba ići tragovima koje je napadač ostavio i pronaći čovjeka koji je pucao i onoga u čije je ime pucao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene