Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog skupih stanova

Mesić: Još sam uvijek dužan prijateljima za stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić potvrdio je da je dužan dvojici prijatelja čija imena ni danas nije otkrio javnosti.

Posuđenim novcem bivši predsjednik i njegova supruga kupili su dva stana pod Medvednicom, ukupne vrijednosti oko 260 tisuća eura. Stjepan Mesić danas je u Marini kod Trogira položio vijence na spomenik antifašističke borbe te na grob jedinog poginulog hrvatskog generala Andrije Matijaša Pauka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

>> Tko je Stipi Mesiću posudio novac za novi stan?

Posuđeni novac vratit će, izjavio je, prodajom starog stana u Ilici, za koji još uvijek nije pronašao kupca. Sve zainteresirane nije se ustručavao pozvati na kupnju. 'Ako ovo nešto vrijedi to je još jedna poruka da tko hoće, može kupiti', istaknuo je bivši predsjednik države.

Priznaje kako je još uvijek dužan prijateljima, ali ne želi otkriti o kome se radi. 'Oni će sami otkriti ako hoće', zaključio je Mesić.

Na iduće izbore samo kao birač

Možda se samo našalio. No priznat će, zagonetnim prijateljima duguje četvrt milijuna eura. Tko je mogao bivšem predsjedniku posuditi toliko novaca za hrvatsku javnost ostat će vječna tajna. Položio je u 15 minuta razmaka vijence na spomenik poginulim antifašistima iz 2. svjetskog rata , te cvijeće na grob jedinog poginulog hrvatskog generala Andrije Matijaša Pauka. Pratio je sjednicu hrvatskog sabora.

'To je žalosna rasprava, to je tuga i žalost', zaključio je. No, dio priče više ne želi biti, jer na predstojeće parlamentarne izbore izaći će samo kao birač. Jedina prava želja je da na izbore izađe neopterećen velikim novčanim dugovanjima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene