Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svatko mora odgovarati za svoje izjave'

Mesić: Budući da nema dokaze Pavić mora podnijeti ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjepan Mesić zatražio je od glasnogovornika Vlade Mladena Pavića, koji je izjavio da su oporbene stranke financirale subotnje prosvjede u središtu Zagreba, da zbog te izjave podnese ostavku.

'Da bi iznio takve optužbe u javnost, glasnogovornik Vlade mora imati čvrste dokaze. Kako Pavić takve dokaze nema, smatram da je jedino rješenje da trenutačno podnese neopozivu ostavku na svoje mjesto u Vladi', rekao je bivši predsjednik za Nacional. Dodao je kako svatko mora snositi odgovornost za svoje izjave, pogotovo netko tko je glasnogovornik Vlade.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

>> SDP: Pavićeva izjava je opasna jer on je glasnogovornik Vlade

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

Podsjetimo, Mladen Pavić je, nakon prosvjeda koji su u subotu eskalirali u nerede u središtu Zagreba, izjavio kako postoje saznanja da su neke oporbene stranke financirale prosvjednike.

Nije želio precizirati o kojim se točno strankama radi. Oporbene stranke oštro su demantirale te navode, HNS je čak najavio tužbu zbog klevete, a glasnogovornica policije Jelena Bikić izjavila je kako policija nema saznanja da je netko iz oporbe financirao prosvjede. Njenu je izjavu potvrdio i sam ravnatelj policije Oliver Grbić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene