Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krah Hrvatske?!

Marušić: Vlada je gluha na poslodavce, a sindikate ne sluša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok ministar rada Mirando Mrsić govori da će nezaposlenost još rasti, Hrvoje Marušić ističe da će se Hrvatska ako broj nezaposlenih premaši pola milijuna i s ovim brojem umirovljenika urušiti.

Gostujući na šibenskoj konferenciji za novinare lokalne nestranačke platforme 'Loza', predsjednik podružnice Hrvatske udruge poslodavaca za Dalmaciju Hrvoje Marušić istaknuo je kako je vlada gluha za mišljenje poslodavaca, ne sluša ni sindikate, a na sjednicama Gospodarsko-socijalnog vijeća s njezinim se članovima ne da razgovarati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon izbornog debakla Predsjednik splitskog HSP-a s još sedam članova istupio iz stranke, tražili ostavku Predsjedništva Slika nije dostupna ''rijeka brana fašizmu'' Mrsić: ''Lijeve opcije trebaju se udružiti da spriječe dolazak crne desnice na čelu sa Škorinim ustašama''

>>Kreće rješavanje kaosa u zemljišnim knjigama

Marušić je kritizirao lošu politiku uvođenja novih poreznih nameta te ustvrdio da 'Tvrtke u Hrvatskoj imaju 250 parafiskalnih nameta, a toga nema nigdje u svijetu'.

Ministar financija Slavko Linić kao da je 'zapeo u 90-im godinama pa ne zna je li Hrvatska u dogovornoj ili tržišnoj ekonomiji' izjavio je Marušić, a državni proračun za 2013. godinu nazvao je 'popisom želja', dok je za najavu da će Hrvatska ipak ostvariti gospodarski rast od 1,8 posto rekao je da 'vrijeđa zdrav razum'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene