Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti

Marinela je teško bolesna djevojka čije liječenje ovisi o novcu koji nema: Sada joj možete pomoći

Provjereno: Marinela Janković - 5
Provjereno: Marinela Janković - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Provjereno: Marinela Janković - 5 Provjereno: Marinela Janković - 5 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Marinela Janković - 4 Provjereno: Marinela Janković - 4 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Marinela Janković - 3 Provjereno: Marinela Janković - 3 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Marinela Janković - 2 Provjereno: Marinela Janković - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Provjereno: Marinela Janković - 1 Galerija 1/5 >>
Marinela je nakon moždanog udara ostala nepokretna i potpuno ovisna o tuđoj pomoći. Nakon što je priču o njezinoj borbi napravila ekipa Provjerenog otvorilo se mjesto u poliklinici, ali 28-godišnjakinji za liječenje treba novac.

Nakon priče Provjerenog Nove TV 28-godišnja Marinela koja se nakon moždanog udara bori za dostojanstven život i liječenje, jučer je smještena u odgovarajuću ustanovu.

Otvorilo se i mjesto u privatnoj poliklinici gdje joj na tri tjedna, omogućuju i smještaj i posve besplatnu robotsku neurorehabilitaciju.

Pročitajte i ovo Djeca u Sudanu Humanitarna kriza Tisuće djece umrlo od pothranjenosti i mahom izlječivih bolesti: "Nažalost, bojimo se da će brojke nastaviti rasti"

Nakon tog vremena, liječenje bi nastavila, no potrebno je osigurati smještaj i sanitetski prijevoz svaki dan u polikliniku. Stoga je otvorena humanitarna akcija kojom bi se skupila sredstva.

Podaci za uplatu donacija:

Chef kuha doma
IBAN: HR3924080021100057420
SWIFT: Pazghr2x
Banka: Partner banka d.d. Zagreb
S NAZNAKOM: DONACIJA ZA MARINELU

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene