Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Županica najavila tužbe

Merzel odgovara na TEŠKE optužbe: 'Ovo je DNO DNA, primitivno i jadno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županica sisačko moslavačke županije Marina Lovrić Merzel komentirala je teške optužbe koje su iznesene protiv nje.

Županica sisačko moslavačke županije Marina Lovrić Merzel kaže da su optužbe protiv nje nečuvene. 'Ovo je dno dna, primitivno i jadno!', ljuta je Merzel. Zaprijetila je tužbom protiv Stankovića i protiv Jovev koja je protiv nje iznijela teške optužbe na javnoj televiziji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ustavni sud: ' Lovrić Merzel je imala pravo osnivati savjete' Slika nije dostupna Javno prozivanje županice SDP: Zanima nas što će USKOK reći o optužbama protiv Merzel

'Ona kaže da je odnijela papire u USKOK. Do sad ne postoji postupak i niti jedna prijava. Nitko me nikada nije zvao. Ovo je organizirana kleveta. Podvala me neće zaustaviti da radim svoj posao', odgovorila je Merzel na upit Andrije Jarka o USKOK-u.

'Ovo što se dogodilo na HTV-u je nečuveno. Ta žena je radila na kampanji HDZ-a. Sama je otišla na bolovanje. Iza ovog stoji HDZ koji se ne može pomiriti s porazom', rekla je Merzel. 

Dodaje da je to medijski linč bez presedana te da se sve može provjeriti. 'Ne mogu se oteti dojmu da se HTV osobno obračunava sa mnom. Stankovića sam tužila, a Jovev je dobila otkaz! To je čista manipulacija. Zašto je nije pitao je li radila za HDZ, kako to da nije to učinila prije. Stanković na mom imenu pokušava podići gledanost i spasiti karijeru', kaže Merzel.

Jasmina Jovev: Po nalogu županice Merzel lažirala sam račune!

'Ovo odavno nije viđeno da se bez jednog dokaza blati osoba koja obnaša dužnost', rekla je županica.

'Ja njoj uopće nisam nadređena. Ovo je naknadna pamet. Nikad joj ništa nisam naredila jer joj nisam bila šef. Ovo je rekla kazala', ocijenila je Merzel.

Nakon što je bivša predstojnica kabineta sisačko-moslavačke župnice Marine Lovrić Merzel, Jasmina Jovev iznijela teške optužbe protiv svoje šefice, veliki broj novinarskih ekipa okupio se ispred zgrade županijske uprave, očekujući moguću reakciju policije i državnog odvjetništva.

Podsjetimo, Jasmina Jovev bivša predstojnica kabineta župnice tvrdi da je osobno lažirala račune i dokumentaciju za troškove izmišljenih događaja prema nalogu županice Merzel, a novac je zapravo išao za osobne potrebe županice ili za potrebe stranke. O svemu je kaže još prije godinu dana obavijestila USKOK te im dostavila dokazni materijal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene