Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljutita na službe ministarstva

Marija Lugarić na Twitteru: 'Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz MOZS-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije sat vremena je na svom Twitter profilu zamjenica ministra znanosti obrazovanja i sporta, Marija Lugarić, 'objavila tweet' u kojem stoji da joj je 'pun kufer lijenih svetih krava iz MOZS-a'.

Marija Lugarić danas se na Twitteru odlučila 'ispuhati', te je u jednom 'tweetu' napisala da joj je 'dosta lijenih svetih krava iz MOZS-a', što je ubrzo privuklo pažnju korisnika Twittera, ali i cijele javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ovo je opstrukcija' OŠTRA PORUKA MZOS-U 'Gospodo radite svoj posao!' Slika nije dostupna Studentice podigle šator pred ministarstvom 'Viču nam da smo Milanovićeva djeca, da smo uhljebi, a mi od ministra očekujemo samo jedno...'

Ubrzo je zamjenica ministra objasnila zašto je 'puknula', te napisala da joj je bizarno da pola radnog vremena mora 'tjerati ljude da rade svoj posao'. Prije nekoliko minuta je nadodala da njen 'sporni tweet' nije išao 'kontra ljudi koji predano rade, nego kontra učmalih procedura kao i straha uzrokovanog politizacijom državne službe'.

Mnogi su ju 'twitteraši' podržali poželjevši joj mnogo uspjeha u radu u Minitarstvu obrazovanja, znanosti i sporta.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene