Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prostorijama Tottenhama

Luka Modrić na najbolji mogući način predstavio Zadar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U klupskim prostorijama nogometnog kluba Tottenham, održana je prezentacija grada Zadra za britanske novinare i poslovne partnere.

Na prezentaciji koja se održala već treću godinu za redom u organizaciji Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, okupilo se više od pedeset britanskih novinara i drugih gostiju.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Zadarski turistički potencijali su u Londonu još jednom izazvali veliko zanimanje, no glavna zvijezda večeri u salonu sir Billa Nicholsona na Tottenhamovom stadionu White Hart Lane svakako je bio hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najpopularnijih igrača Premiershipa Luka Modrić koji je ovom prigodom s otočnim novinarima dugo razgovarao o ljepotama Zadra i zadarskog kraja te dijelio autograme i fotografirao se s nazočnim novinarima, objavio je Grad Zadar na svojim internetskim tranicama.

Zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović je iskoristio i ovu prigodu kako bi predstavnicima najrazličitijih britanskih medija ukazao na sve prednosti Zadra i Zadarske županije, a događaju je nazočio i hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji Ivica Tomić.

Neki od nazočnih novinara već su posjetili Zadar, a općenito su se zanimali za ponudu i događanja u Zadru izrazivši želju za skorim posjetom Zadru i Hrvatskoj. Nekima od njih ta će se želja uskoro i ostvariti budući je tijekom večeri organizirana i nagradna igra te je dvoje sretnih dobitnika osvojilo vikend za dvije osobe u Zadru. Luka Modrić je gostima poklonio i majice svojega matičnog kluba, kao i potpisane nogometne lopte.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene