Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Andrija Jarak izvještava

Lozančiću pronašli zamjenu, smjena već za nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doznajemo Lozančić bi uskoro mogao biti smijenjen na sjednici Sabora jer njegovim radom nisu zadovoljni ni predsjendica ni nova Vlada.

Sastanak je trajao dva sata, a Lozančić je bez izjava izašao na stražnji izlaz. U Vladi tvrde da se radi o uobičajenom radnom sastanku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karamarko o MUP-u 'Postoje osnovane sumnje da su neki ljudi iz policije bili u funkciji SDP-a' Slika nije dostupna Orešković će predložiti kandidata Predsjednicu brine 'nedostatak brzine' u odluci o smjeni šefa SOA-e

Kako doznajemo Lozančić bi uskoro mogao biti smijenjen, jer njegovim radom nisu zadovoljni ni predsjendica ni nova Vlada.

Njegovo razrješenje moglo bi se dogoditi kroz nekoliko dana, a Vlada navodno već ima i osobu koja bi ga trebala zamijeniti na tom odgovornom poslu.

Predsjednica je zatražila smjenu, jer je nisu obavjestili da je SOA pisluškivala, dok je bila u kontaktu sa Zdravkom Mamićem, koji je u tom trenutku bio praćena osoba, te da su te informacije navodno prenijeli samo bivšem premijeru Milanoviću.

Lozančićevim radom, podsjetimo, nije zadovoljna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, no za njegovu smjenu treba joj supotpis premijera Tihomira Oreškovića.

Prvi potpredsjednika Vlade Tomislav Karamarko, tvrdi da nije niti znao da je Lozančić bio kod premijera Oreškovića.

"Ne znam da je uopće ušao, ja sjedim u svom uredu, ne znam da je ušao i ne znam o čemu će razgovarati", rekao je Karamarko dok je Lozančić bio kod premijera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene