Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno istraživanje

Kako bi glasovali Zagreb, Split, Osijek i Rijeka da su izbori za gradonačelnika danas?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik Nove TV u 19:15 ekskluzivno donosi istraživanje o tome kako bi stanovnici četiri najveća hrvatska grada glasovali da su izbori za gradonačelnika danas.

Hrvatska će za sedam dana na biralištima birati u drugom krugu i završiti lokalne izbore. U odnosu na četiri godine ranije, sada je više kandiata koji traže prolaz u drugom krugu za župana, gradonačelnika ili općinskog načelnika.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore Četvrti dio velikog predizbornog istraživanja - 2 Tko će sastaviti vladu? Veliko predizborno istraživanje: Ovako bi mogao izgledati Sabor nakon izbora

>> Gdje će se voditi najveće borbe u drugom krugu lokalnih izbora?

Tako ćemo 2. lipnja birati 12 župana, 85 gradonačelnika te 166 općinskih načelnika. Taj dan bit će otvoreno 5.490 biračkih mjesta, što znači da će dvije trećine građana Hrvatske iduću nedelju imati 'izborni' dan.

U Dnevniku Nove TV u 19:15 doznajte kako bi glasovali Zagreb, Split, Osijek i Rijeka da se izbori za gradonačelnika održavaju danas.

Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene