Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varanje u slastičarnici

Ljutit turist: 'Naručiš Pinokija, dobiješ jeb**** Kvazimoda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako ružno vrijeme nije jedina 'nepogoda' koja tjera turiste s naše obale u neke druge privlačne destinacije. To je svakako i turistička ponuda u pojedinim mjestima.

Na redakcijski mail javio nam se ljutit turist koji s obitelji odmara u Novom Vinodolskom. Naime, odveo je djecu na voćni kup u jednu od nekoliko gradskih slastičarnica i šokirao se dobivenim. Naručio je kup 'Pinokio' koji je na cjeniku izgledao 'pristojno' no dobio je nešto posve drugo.

'Naručiš Pinokija, dobiješ jebe*** Kvazimoda', napisao nam je u mailu u kojem je priložio i dvije fotografije - jednu onog originalnog Pinokija te drugu na kojoj se nalazi ono što je dobio, a što, prema viđenom, gotovo pa da nema veze s 'originalom'.

Ukoliko i vi imate slično iskustvo s turističkom ponudom, fotografije nam možete poslati na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene