Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Modernizirao se

Ljubo Ćesić Rojs postao tiktoker: "Oni skidaju gaće, a ja ostajem čvrst"

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/TikTok
Profil na društvenoj mreži TikTok sada je otvorio i Ljubo Ćesić Rojs. Svoje pratitelje ukratko je podsjetio na svoje "najvažnije" izjave, a onda poručio kako će osvojiti sva tri mjesta u Saboru koja nosi 11. izbornaj edinica.

Nakon što su to nedavno učinili premijer Andrej Plenković i ministar Vili Beroš, sada je i Ljubo Ćesić Rojs odlučio otvoriti profil na društvenoj mreži koju obožavaju mladi - TikToku.

"Draga moja hrvatska braćo i sestre, došlo je vrijeme da se i ja moderniziram", objavio je u svom prvom obraćanju korisnicima ove društvene mreže, pa podsjetio na svoje najupečatljivije izjave.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Nakon Plenkovića VIDEO Vili Beroš poručuje s TikToka: "Zapratite ovaj profil, stisnite plusić"

"Moje izjave su poznate, od one 'Tko je jamio, jamio je', 'Budi muško, reci da si pe*der', 'Franji Tuđmanu treba dati Nobelovu nagradu za kemiju, s kakvim go*nima je napravio hrvatsku državu' - i sada najnovija: 'Ovi moji, iz tog briselskog HDZ-a, skidaju gaće kad čuju kašalj u Bruxellesu, oni skidaju gaće, a ja ostajem čvrst na temeljima Hrvatske demokratske zajednice doktora Franje Tuđmana i Gojka Šuška'", rekao je Rojs.

@ljubo_cesic_rojs Vrijeme je da se i ja moderniziram 🇭🇷☑️ Ljubo Ćesić Rojs #hrvatska #hrvatskatiktok #hercegovina #bosna ♬ original sound - ljubocesicrojs

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene