Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malverzacije u Holdingu

Ljubičić i Čorić oslobođeni optužbe za malverzacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši direktor Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić te bivši tehnički direktor Zagrebačkih cesta, Stipe Ćorić i Krešimir Marko Artuković oslobođeni su danas optužbi na Općinskom kaznenom sudu svih optužbi prijevare i zloporabe položaja u Zagrebačkim cestama.

Nepravomoćnu su osuđujuću presudu dobili Josip Sabljić, osam mjeseci zatvora, te Srećko Vukanović, uvjetna kazna od pet mjeseci zatvora u tri godine kušnje.

Pročitajte i ovo Žrtva s Jakuševca - 3 Za Dnevnik Nove TV Potresna ispovijest radnika stradalog na Jakuševcu: "Kad sam vidio da kolega nema ruku, onesvijestio sam se. Dolje više neću moći nikada" Ilustracija usred zime Dio Zagrepčana ostao bez vode: Pukao je cjevovod, oglasio se Holding

Ćorića se teretilo da je na račun Zagrebačkog holdinga vozio unajmljeni automobil što je tvrtku stajalo 20-ak tisuća kuna, dok je Ljubičić bio optužen da je korištenje rent-a-cara dozvolio.

Bivši tehnički direktor Zagrebačkih cesta, Stipe Ćorić, rent-a-carom se koristio i u vrijeme bolovanja. I 400 litara benzina, prema optužbama, bilo je na Holdingov račun. On je ostao na savjetničkom mjestu, a Kikaš, kako odmilja zovu nekad bliskog suradnika i prijatelja zagrebačkog gradonačelnika Bandića, u međuvremenu se bacio u privatni biznis.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene