Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahtjeva akciju

'Netko radi nerede u Vladi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar financija rekao je da je u svojoj predstavi saborskom odboru vrlo jasno naveo ljude i ostale elemente koji dokazuju njegove navode o praćenju.

"To će pokazati da su samo radili nezakonito, a da tragova nije bilo", rekao je bivši ministar financija Slavko Linić na pitanje što ako nalaz saborskog odbora pokaže da optužbe o njegovom praćenju nisu bile istinite. Linić je rekao da je u svojoj predstavi odboru vrlo jasno naveo ljude i ostale elemente koji dokazuju njegove navode.

Pročitajte i ovo Davor Nađi, Fokus brojne zamjerke Čeka se rasprava o prijedlogu državnog proračuna, oporba već baca kritike: "HDZ je očito u problemu" Andrej Plenković Lupali po stolovima VIDEO Pogledajte kako je Plenković reagirao na totalni kaos u Saboru! Oporba mu nije dala do riječi

FOTO Linić uživa na jahti

"To nije moj posao. To je posao tijela i Sabora koji onda moraju poduzeti određene korake zato što netko radi nerede u Vladi", rekao je Linić na pitanje što ako Sabor zaista potvrdi da su ga SOA i policija pratili. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene