Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oliver i Karamarko'

Linić o uhićenju suradnice: To je još jedan napad na mene!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićenje šefice Odjela za raspolaganje riječkom gradskom imovinom izazvalo je pravu buru na Kvarneru.

Osoba čiji resor na godinu puni gradsku blagajnu sa sto milijuna kuna prihoda sumnjiči se da je namjestila natječaj za poslovni prostor kćeri državne inspektorice i za to dobila dar. U gradu tvrde da su natječaji transparentni, a bivši gradonačelnik Slavko Linić smatra da je to još jedan napad na njega.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Slika nije dostupna Burna sjednica VIDEO 'Riječki SDP će glasati protiv Linićeva izbacivanja!' Jovanović ljut odjurio sa sastanka

Privođenje riječke trojke ponovno je potvrdilo da unatoč jakoj antikoruptivnoj kampanji mito i korupcija u Hrvatskoj i dalje dobro funkcioniraju. USKOK-ova istraga riječkih državnih inspektora dovela je do šefice gradskih poslovnih prostora zbog namještanja natječaja kćeri državne inspektorice i primanja mita.

Sto milijuna kuna na godinu vrijedne poslove najma nadzire se na nekoliko razina, tvrdi gradonačelnik. Bivši gradonačelnik, koji je Željku Marković postavio na ključnu poziciju za raspolaganje gradskim prostorima, i za novu riječku aferu tvrdi da je dirigirana politički protiv njega.

'Jasna poruka s kim se obračunavamo! Osobno, ako je zaista ona žrtva ovog neodgovornog dvojca koji se zove Karamarko i Oliver onda zaista nemam što za reći', kazao je Slavko Linić. Obersnel je pak odlučio suspendirati Željku Marković i najavljuje moguću internu istragu. U riječkom slučaju slijedi novi dio raspleta - ostanak u pritvoru ili sloboda uz jamčevinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene