Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriv smjenski rad?

Liječnici na rubu živaca - U KB Dubrava potukli se na hodniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko je smjenski rad u bolnicama zbunjujuć i naporan za djelatnike, pokazuje i slučaj fizičkog sukoba dvaju liječnika u KB Dubrava u Zagrebu.

Gotovo nevjerojatno zvuči vijest kako je u KB DUbrava jedan liječnik pred liftom šakom u glavu nokautirao drugog. No, prema pisanju Jutarnjeg lista, upravo se to dogodilo.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Ilustracija Alarmantni podaci Katastrofa na pomolu: U ovoj županiji nedostaje liječnika, situacija bi uskoro mogla postati još i gora

Sukob je navodno izbio između pročelnika Zavoda za neurokirurgiju Darka Chudija i predstojnika Klinike za anesteziologiju Ine Husedžinovića i to zbog situacije do koje je doveo nesporazum oko smjenskog rada.

'Chudi je anesteziologa optužio da namjerno za operacije na neurokirurgiji ne želi osigurati anesteziologe, pa se one teško mogu provoditi. Tvrdio mu je da ga namjerno koči'
, izjavio je za Jutarnji list jedan liječnik iz KB-a Dubrava te dodao kako ga je udario šakom u glavu i razbio mu arkadu.

Apel ministarstvu: Liječnici frustrirani eksperimentima u zdravstvu


Anesteziolog mu navodno nije uzvratio istom mjerom već je krvave glave otišao kod ravnatelja bolnice Dragana Korolije Marinića.

Izvor tvrdi kako ga je ravnatelj odmah fotografirao mobitelom, a ranu su mu zašili. Sam Husedžinović je izjavio kako se dogodilo nešto takvo te da je istraga u tijeku no nije želio više ništa komentirati. Ministarstvu zdravlja incident nije prijavljen no zatraženo je hitno izvješće iz bolnice u kojoj se dogodio incident.

Ravnatelj tvrdi kako je u vrijeme incidenta bio na godišnjem odmoru i nije čuo za ništa od toga no ipak je osnovao Povjerenstvo koje će slučaj istražiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene