Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za počiniteljima se traga

Udarali je i kotačem prešli preko noge: Ličanka teško stradala braneći da joj ukradu janje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Braneći da joj ukradu janje, 57-godišnja stanovnica ličkog sela Škare prošlog je mjeseca teško ozlijeđena, policija je utvrdila tko su počinitelji i za njima traga, priopćila je u četvrtak Ličko-senjska policija.

Policajci iz Otočca dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je riječ o dvojici muškaraca iz Doljana u dobi od 19 i 25 godina. Oni su osumnjičeni da su 28. svibnja 2020. u mjestu Škare teško ozlijedili 57-godišnjakinju koju su udarali rukama i nogama te joj zadnjim kotačem automobila prešli preko lijeve noge.

Zbog toga su kazneno prijavljeni za dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin

Hina neslužbeno doznaje da su dvojica muškaraca došla u dvorište 57-godišnjakinje i rekla da žele kupiti janje. Kada su janje odabrali i smjestili u auto, žena je vidjela da žele krenuti bez plaćanja.

Držala se za otvorena vrata automobila, suvozač ju je udarao rukama i nogama i srušio na tlo. Kada su krenuli, zadnjim su kotačem automobila prešli preko njezine lijeve noge i otišli s ukradenim janjetom, a da joj nisu pomogli.

Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac rekao je za Hinu da stanovnici u Doljanima rade puno kriminala, da se policija trudi, ali da se tome još nije stalo na kraj. Djelomično i zbog sudova na kojima postupci traju predugo.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene