Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatin tražio sve podatke

Kutli se i za hrvatske prilike predugo sudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Hrvatin, predsjednik Vhovnog suda, zatražio je sve podatke u vezi postupka koji se vodi protiv Miroslava Kutle jer se suđenje, čak i za hrvatske prilike, previše oteglo.

Povod za Hrvatinov postupak bio je podsjetnik medija koji su prije nekoliko dana objavili kako se protiv Kutlea vodi niz postupaka koji neuobičajeno dugo traju i za hrvatske prilike, piše Večernji list. Kutlin odvjetnik Rajko Mlinarić objašnjava kako  postupci za gospodarski kriminal dugo traju i protiv drugih osoba, a ne samo protiv njegova branjenika, nekadašnjeg tajkuna broj jedan u hrvatskoj privatizaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOG IZJAVA NA TELEVIZIJI Petar Pripuz podnio kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle Švicarski franak, ilustracija - 1 U udruzi Franak zadovoljni Sud EU-a potvrdio pravno stajalište Vrhovnog suda u slučaju ništetnosti ugovora

>> 'Kutle nije vlasnik spornih Podravkinih dionica'

Ni sam Mlinarić ne zna točno koliko se postupaka vodi protiv Kutlea, jer ga ne brani na svim suđenjima. Točne podatke znat će Branko Hrvatin kojem je ovo prvi put da je zatražio podatke o jednom optuženiku. Večernji list dodaje kako zacijelo ni nema nikog drugog protiv koga bi se vodilo desetak kaznenih postupaka kao što se vodi protiv Kutlea.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene