Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije birao riječi

Kujundžić poručio Josipoviću: Poslat ću te u povijest!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Kujundžić, predsjednički kandidat, optužio je aktualnog predsjednika Ivu Josipovića da krade njegove riječi, a poručio mu je da se treba i ispričati.

Kujundžić je na konferenciji za medije Josipovića optužio da je na dan njegove objave kandidature za predsjednika države i on počeo govoriti o "drugoj republici", što su, kako je istaknuo, njegove riječi i očita krađa istih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Josipović uzvratio: 'Kujundžić je za sada samo građanin Kujundžić, a ne kandidat' Slika nije dostupna Financiranje kandidata Kad kampanja službeno počne, oni će morati reći sve

Istaknuo je da mu je ponudio liječnički pregled, no da je to zapravo bio poziv na sučeljavanje, jer se smatra čovjekom od dijaloga. naglasio je da očekuje i ispriku od Josipovića.

Pita se i što bi to Josipović htio mijenjati u Ustavu i želi li možda napraviti crvenu republiku u Hrvatskoj.

Josipović: Rado ću doći kod Kujundžića na pregled, nadam se bez kuverte

Što se Josipovićeve "plave kuverte" tiče, Kujundžić je istaknuo da mu se to kao šala može oprostiti, no on vjeruje da nije bila riječ o šali, već o vrijeđanju hrvatskih liječnika.

Kujundžić zamjera Josipoviću to što je kad je operirao oko doveo njemačkog liječnika, jer nije imao povjerenja u hrvatsko zdravstvo. Tako se narugao svim liječnicima i Hrvatima koji plaćaju zdravstveno osiguranje, smatra Kujundžić. "Napravio je presedan", dodao je i zaključio da se zbog toga treba ispričati hrvatskom narodu i liječnicima.

Ponovno se nakon toga vratio na poziv za pregled te istaknuo da to nije bio poziv na psihijatrijski pregled, već pregled, odnosno razgovor pred kamerama. "Ja nisam taj koji uzima mito", poručio je.

Za sebe tvrdi da će upravo on biti taj koji će Josipovića poslati u povijest. Potom se opet vratio na operaciju oka pa istaknuo da najmanje 100 liječnika u hrvatskoj zna obaviti tu operaciju za koju je Josipović trebao stručnjaka iz Njemačke.

Novinare je zanimalo i njegovo mišljenje o uhićenju Milana Bandića, zagrebačkog gradonačelnika. Kujundžić je rekao kako ne želi ništa prejudicirati, već da treba pričekati daljnji razvoj događaja.

Na kraju je poručio Josipoviću da se vrati u Posmrtnu pripomoć ili ZAMP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene