447657
447657
447657
447657
447657

'Zvao me general Gotovina i ustvrdili smo da nam slijedi borba istinom'

  • , 23.08.2016., 17:16
  • Autor:
  • komentara

"Neki su mislili da ćemo biti razbijeni, ali konsolidirali smo se, nismo razbijena vojska," rekao je Krstičević. Dodao je kako je za predsjednika HDZ-a izabran Andrej Plenković, čovjek koji ima "širinu i sposobnost", odnosno moderan je čovjek i političar.

 
 
 
 
Damir Krstičević (Foto: dnevnik.hr)
Damir Krstičević (Foto: dnevnik.hr)

Nositelj HDZ-ove liste u X. izbornoj jedinici Damir Krstičević u utorak je, prilikom susreta kandidata te liste s braniteljima u Splitu, poručio kako se HDZ konsolidirao te da nije "razbijena vojska", a zauzeo se i za suzbijanje "veza i klijentelizma", ponajprije u svojoj stranci.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016 

"Neki su mislili da ćemo biti razbijeni, ali konsolidirali smo se, nismo razbijena vojska," rekao je Krstičević. Dodao je kako je za predsjednika HDZ-a izabran Andrej Plenković, čovjek koji ima "širinu i sposobnost", odnosno moderan je čovjek i političar.

Krstičević se zauzeo za, kako je rekao, istrjebljenje "veza i klijentelizma", ponajprije u vlastitim, HDZ-ovim redovima.

"HDZ će našu državu s Plenkovićem urediti da bude bolja. Naše društvo treba biti pravednije, da uspjeh ovisi o radu, a ne o vezama i klijentelizmu što treba suzbiti, prvo u HDZ-u, a onda i dalje," istaknuo je Krstičević.

Rekao je i kako je HDZ za predstojeće prijevremene parlamentarne izbore osvježio svoje liste tako da su od ukupno 11 izbornih jedinica u sedam njih novi nositelji dok Zoran MIlanović, kako je rekao, na izbore ide s istom ekipom i s istim programom.

"Puno je ekonomista na našim listama, jer je gospodarstvo ključno. Treba smanjiti javni dug i podići kreditni rejting na investicijsku razinu. Ako to napravimo, kamate padaju i možemo uštedjeti i tri milijarde kuna, a planiramo i cjelovitu poreznu reformu," kazao je Krstičević prilikom druženja HDZ-ovih kandidata u X. izbornoj s braniteljima.

Krstičević je spomenu i medijsku kampanju u kojoj se, kaže, pokušava baciti ljaga na njegovo ime.
"U politici ima svega, razumijem ljude koji se u nju ne žele miješati. Imam svoj dosje, mediji se bave time, posebice izvješće SIS-a, tvrde da sam napao Vukovar. Od svih kandidata mene spominju", kazao je. Dodao je pri tomu kako nije ni prvi ni zadnji koji se mora s time boriti.

"Zvao me general Gotovina i ustvrdili smo da nam slijedi borba istinom," poručio je Krstičević. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se