Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet greška

Krivo izračunali postotke za udžbenik, postupak se ponavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sustav je kod generiranja postotne zastupljenosti, multiplicirao broj odabira učitelja/nastavnika.

Ministarstvo obrazovanja na svojim je web-stranicama objavilo da im se pri izračunu postotne zastupljenosti udžbenika dogodila pogreška i da je zbog toga cijeli postupak morao biti ponovljen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udžbenici iz povijesti Jovanović poslao pakete Karamarku i umirao od smijeha Slika nije dostupna Torbe će biti lakše POPIS S CIJENAMA: Najskuplji udžbenici bit će za...

Školske torbe lakše, ali i novčanici roditelja - čak za jednu plaću

'Sustav je kod generiranja postotne zastupljenosti, multiplicirao broj odabira učitelja/nastavnika i generirao umjesto jednog odabira učitelja/nastavnika multiplicirani odabir udžbenika i pripadajućeg dopunskog nastavnog sredstva i na taj način utjecao na postotnu zastupljenost u 257 od 2229 slučajeva od (u 231 slučaju nije došlo do promjene statusa udžbenika, promjene su izazvane u 27 slučajeva)', stoji u priopćenju ministarstva.

U ponovnom izračunavanju ispostavilo se da je 15 novih naslova prešlo prag od 10-postotne zastupljenosti, ali i da je 12 naslova palo ispod 10 posto i da nemaju mogućnost ući u škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene