Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zračni virtuozi

Krila Oluje: Pogledajte kakve nam nove akrobacije pripremaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva 'Krila Oluje' na svojoj su Facebook stranici objavili kako su započeli s uvježbavanjem novih elemenata za sezonu 2016.

'Krila Oluje' prvi put su predstavljena javnosti 5. kolovoza 2005. na proslavi 10. obljetnice vojno-redarstvene operacije 'Oluje' u Kninu. Od tada su nastupili više od 100 puta, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu - u Rumunjskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Belgiji, Italiji, Turskoj, Poljskoj, Danskoj i Švicarskoj.

Pročitajte i ovo Krila Oluje najbolja u Slovačkoj - 1 naporan rad se isplatio Trijumf Krila Oluje na međunarodnom mitingu: "Mi smo prvo prijatelji, a onda kolege" Krila Oluje - 4 Preletjet će 18 gradova Krila Oluje slave punoljetnost: Uputili važno upozorenje građanima

Sudjelovali su na najpoznatijim svjetskim aeromitinzima i manifestacijama i dobili mnoge nagrade i priznanja. Tako su za najbolji nastup nagrađeni na međunarodnim aeromitinzima CIAF u Češkoj i RDAF u Danskoj 2012. godine te ponovno na međunarodnom aeromitingu CIAF u Češkoj 2014. godine. Veliku plaketu HRZ i PZO te pohvalu načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske dobili su 2010., a 2013. dodijeljena im je Nagrada grada Zadra.

Što nam novo spremaju možete pogledati dolje u videu.

 
Training Flight, 11.02.2016.

Započelo uvježbavanje novih elemenata za sezonu 2016.

Posted by Akrobatska grupa "Krila Oluje" / "Wings of Storm" display team on 12. veljače 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene