Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja povezanost u sezoni

Krenula nova katamaranska linija iz Rijeke, HŽ uveo noćne vlakove od Slavonije prema Jadranu

Jadrolinija
Jadrolinija Foto: Burin.hr
Jadrolinija je od subote uvela novu brzobrodsku liniju iz Rijeke za otoke Rab, Lošinj, Pag, Silbu te Zadar, na liniji plovi katamaran Dubravka koji je jutros u 7 sati isplovio iz riječke luke.

Katamaran Dubravka ima kapaciteta 306 putnika. Predviđeno je da će Dubravka na novoj brzobrodskoj liniji prometovati do 31. kolovoza, s mogućnošću produljenja. Prema redu plovidbe, iz Rijeke će isplovljavati svakog dana, osim ponedjeljka, u 7 sati.

Iz Zadra će također isplovljavati svakog dana, osim ponedjeljka, u 16,30 sati, odnosno nedjeljom u 16 sati.

Pročitajte i ovo Prvi ljetni vikend - 4 Za svakog ponešto Odlične brojke za početak sezone! Zadovoljni ugostitelji: "Napokon se ljeto vratilo, vidite da je šušur"

Iz Jadrolinije ističu da katamaran Dubravka omogućuje udobnost i uživanje u plovidbi, dnevne izlete na atraktivne turističke destinacije i priliku za sve izletnike koji u jednom danu žele posjetiti turistička odredišta i izbjeći prometne gužve.

Od danas voze noćni sezonski vlakovi od Slavonije prema Jadranu, na relaciji Osijek-Bjelovar-Zagreb-Split.

Pročitajte i ovo Jadrolinija Propao plan Jadrolinija poništila natječaj od 45 milijuna eura: Ponude su nedopustive?

Popust na cijenu karte iznosi 40 posto, a od Virovitice do Splita možete putovati za 18.85 eura. Kompozicija Hrvatskih željeznica – putnički prijevoz, iz Virovitice kreće u 22.32 sati. Podsjetimo oni koji imaju do 18 godina, vlakom se voze besplatno. Ova linija bit će u voznom redu do 3. rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene