Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimke krađa s nadzornih kamera

VIDEO: Krađe u hrvatskim dućanima, ljekarnama...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednje vrijeme u Rijeci se bilježi sve više pljački. Sigurnosne kamere diljem Rijeke pomažu policiji u rasvjetljavanju pljačke.

Riječka tvrtka Alius grupa ustupila nam je snimke sa sigurnosnih kamera koje su zabilježile neke od krađa koje su se događale posljednjih godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Tragovi) Pljačke koje su zgrozile sve 'Tragovi' donose potresne priče o ubojstvima zaštitara i policajaca koji su stradali na dužnosti Slika nije dostupna Harali Zagrebom Uhvaćeni provalnici koji su se nakrali robe vrijedne 525.000 kuna

>> Imotski: Učenici razbijaju inventar srednje škole

Na meti pljačkaša često su se nalazile ljekarne. Krao se novac, kutije za humanitarnu pomoć, a neki su krali i motorne pile. Zabilježen je i slučaj obiteljske krađe u kojoj je bračni par iskoristio i svoje dijete kako bi prikrili krađu.

'Nema pravila, razne su dobi, raznih profila', rekao nam je Vlado Juričević, regionalni direktor u trgovačkom lancu. 'Verzirani su to lopovi koji kradu i mogu čuda napravit i koriste se raznim tehnikama', pojasnio je Dino Lenac, tehnički direktor u tvrtki Nadzor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene