Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže se odgovori

Kosor traži žurnu istragu eksplozije na šibenskoj rivi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor zatražila je od Ministarstva unutarnjih poslova i drugih tijela žurnu istragu kako bi se što prije utvrdile okolnosti jutrošnjeg događaja na šibenskoj rivi, gdje je eksplodirao osobni automobil, pri čemu su ozlijeđene tri osobe, priopćio je danas Vladin Ured za odnose s javnošću.

Predsjednica Kosor traži hitno rješavanje toga slučaja, pronalazak i kažnjavanje počinitelja te utvrđivanje motiva kaznenog djela koje je uznemirilo građane. Hrvatska Vlada učinit će sve da se svi hrvatski građani i gosti osjećaju potpuno sigurno i zaštićeno, kaže se u priopćenju. Jutros u 7,50 sati eksplodirao je automobil u vožnji na Obali dr. Franje Tuđmana ispred zgrade Šibensko-kninske županije. U eksploziji su ozlijeđena dva stranca i jedan hrvatski državljanin. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija TKO SE SVE RASPAO? Raspadi nakon izbora kompliciraju situaciju: Pogledajte kako sada izgleda jednadžba do 76 saborskih ruku Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili"

>> Eksplodirala naprava podmatnuta pod auto

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene