Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka se ne boji

Kosor: Sanaderove riječi ozbiljna su prijetnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječi bivšeg kolege Ive Sanadera premijerka Jadranka Kosor okarakterizirala je kao ozbiljne prijetnje.

Bivši premijer Ivo Sanader pred Istražnim saborskim povjerenstvom za Inu jučer je izjavio kako 'tko kopa drugom jamu, sam u nju upada'. Premijerka Kosor kaže kako je te riječi shvatila kao vrlo ozbiljnu prijetnju.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..." Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

>> Sanader: Tko pod drugim jamu kopa sam u nju upada

>> 'Sjajan je glumac, vidi se od koga je to Petra naslijedila'

Dodala je kako zastrašivanja zadnjih dana ima jako puno, no istakla je kako se nikoga ne boji i kako je nitko neće spriječiti u njezinom radu. Premijerka Kosor poručila je svima onima koji se boje da odu, dok će ostali nastavljati obavljati posao do kraja. Naglasila je kako će i dalje s kolegama iz HDZ-a i Vlade inzistirati na jačanju pravne države te borbi protiv kriminala i korupcije.

'Nitko nema pravo posustati i uplašiti se', rekla je Kosor.  Na pitanje smatra li da joj je Sanaderovo svjedočenje naštetilo, odgovorila je da svjedočenje bilo koga tko ima dužnost svjedočiti pred povjerenstvom Hrvatskog sabora ne može naštetiti nikome te da je ona prva koja zastupa stav da svatko kaže što ima za reći. Riječi su to koje je Kosor uputila prilikom otvaranja sajma Ambienta na Zagrebačkom velesajmu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene