Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez komentara

Kosor: Ne znamo tko je potpisao priopćenje Svjetske banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor rekla je u Vrbovcu da nema potrebe komentirati priopćenje Svjetske banke, jer se ne zna uopće tko je to priopćenje poslao, odnosno tko ga je potpisao.

Premijerka Kosor je nakon otvaranja 30. manifestacije 'Kaj su jeli naši stari' rekla da idući tjedan očekuju dolazak direktora Ureda Svjetske banke za Hrvatsku. Istaknula je kako ne znaju tko je pripremio to priopćenje Svjetske banke, ali da će pitati Svjetsku banku o čemu se radi budući da je, podsjetila je, Svjetska banka podržala Vladin program gospodarskog oporavka u kojemu pak ne piše da će se smanjivati plaće, mirovine i doplatak za djecu te naknada za nezaposlene, odnosno socijalno ugrožene.

Pročitajte i ovo Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

'Ne znamo na što to misli netko iz te institucije. Ako misli da smo trebali smanjivati mirovine i npr. sve izdatke za nezaposlene ili za socijalno najugroženije onda to treba jasno reći pa ćemo im na to odgovoriti' kazala je Kosor na novinarsko pitanje o kritikama Svjetske banke na prijedlog rebalansa državnog proračuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene