Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na otvorenju fakulteta

Premijerka Kosor sa SDP-a prešla na prepucavanja s HDSSB-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otvaranju Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku došlo je do napetih odnosa između premijerke Jadranke Kosor i HDSSB-ovog gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala.

Naime, u svom je govoru Bubalo pozdravio skup prozivanjem Vlade zbog navodnog ukidanja željezničke linije između Zagreba i Osijeka. 'Drago mi je da vas mogu sve pozdraviti nakon crnog ponedjeljka i najave da se ukida željeznička linija Zagreb-Osijek', rekao je Bubalo.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Nakon njega skup je pozdravila i premijerka te odmah odgovorila Bubalu. Rekla je da informacije o ukidanju te linije nisu točne i da joj je žao što se gradonačelnik Osijeka nije sjetio nekih drugih vrijednih projekata na tom području, kao što je otvaranje radova na osječkoj obilaznici, na kojem su, kako je rekla, bili zajedno.

Nakon toga, gradonačelnik i premijerka prisustvovali su otvaranju spomenika Kužni pil, podignutog u počast žrtvama kuge. Tom je prilikom Bubalo tijekom govora rekao da je u ta davna vremena vladala jedna druga kuga, a da danas vlada 'bijela kuga'. Nije pojasnio što je pod time mislio, a premijerka nije reagirala na njegove riječi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene