Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vezano uz Fimi mediju

Kosor: Ne postoje tajni dogovori o nagodbi s DORH-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na današnjoj konferenciji za novinare opovrgnula je da postoje tajni dogovori o nagodbi HDZ-a s Državnim odvjetništvom vezano uz suđenje u slučaju Fimi medija.

"Sa mnom kao predsjednicom HDZ-a nikada nitko nije razgovarao o mogućoj nagodbi, a kamoli da postoje nekakavi tajni dogovori ili tajni razgovori", rekla je Kosor nakon sjednice Predsjedništva stranke. Izrazila je uvjerenje da niti s jednim članom Predsjedništva HDZ-a nisu obavljeni takvi razgovori.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

>> Počelo suđenje za majku svih afera: Pogledajte tko priznaje krivnju!

Na novinarski upit kako će sudski proces u slučaju Fimi medija utjecati na unutarstranačke izbore, Kosor je odgovorila da je proces Fimi mediji jedno, a unutarstranački izbori drugo.

Na zagrebačkom Županijskom sudu danas je počelo suđenje u slučaju Fimi medija na kojem se na optuženičkoj klupi nalazi i HDZ kao prva politička stranka u Hrvatskoj optužena za korupciju. Optuženi su još i bivši predsjednik te stranke Ivo Sanader, troje bivših dužnosnika HDZ-a te vlasnica tvrtke po kojoj je afera dobila ime. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene