Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika SDP-a

'Kosor je vrhunska zapisničarka, ali je nedorasla za premijerku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sedam godina vladavine HDZ-a Hrvatska je unazađena za deset godina, rekli su saborski zastupnici SDP-a komentirajući prvih godinu dana rada Vlade na čelu s premijerkom Kosor.

Građani su kroz harač nepovratno kreditirali državu s dvije milijarde kuna, osamdeset posto umirovljenika prima mirovine manje od minimuma dostatnog za život, nestalo je 100 tisuća radnih mjesta. Riječki SDP-ovci traže raspisivanje izbora.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

'Jadranka Kosor je dobra spikerica, vrhunska zapisničarka ali potpuno nedorasla funkciji premijerke. Za 365 dana njenog premijerskog mandata uvjerila je u to 820 tisuća građana koji su joj poručili da nisu zadovoljni njenim radom,' rekao je Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a. 'Jadranka Kosor sa starim ministrima diže troškove, prelazi 120 milijardi, a prihodi se spuštaju prema 100 milijardi.To su naši deficiti koje će trebati platiti,' rekao je Slavko Linić, saborski zastupnik SDP-a.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene