Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprezna jer nema potvrdu

Kosor: Iznenađena sam istragom protiv Polančeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor večeras je izjavila da je iznenađena pokretanjem istrage protiv bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Damira Polančeca, ali i istaknula da još nema nikakvu službenu potvrdu da je istraga uistinu i pokrenuta.

Kosor je novinarima, nakon susreta s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, kazala da je, ako je informacija o pokretanju istrage protiv Polančeca točna, time iznenađena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nismo sjedili skrštenih ruku' DORH: Nakon Oluje su optužene 3792 osobe Slika nije dostupna Traže saziv Sabora Splitska Hvidra: Mesić nije slučajno otputovao prije presude!

'Jesam, ako je to točno, jer ja nemam nikakvu potvrdu', odgovorila je na novinarsko pitanje je li ju iznenadila vijest o istrazi, napominjući da je od jutra u Banskim dvorima, te da zbog posla ne raspolaže službenim informacijama o istrazi protiv Polančeca.

>> Polančec: U ovoj zemlji ima nedodirljivih, ali ja nisam jedan od njih

>> Polančec jedva čeka progovoriti o svemu

Upitana hoće li Polančeca izbaciti iz HDZ-a, odgovorila je: 'Vidjet ćemo kakvo je stvarno stanje stvari. Dozvolite da dobijem pravi uvid što se zapravo događa, događa li se, i ako se događa, što se događa'.

Vlada je zadovoljna Bajićem

Novinare je zanimalo i što je u Vladi danas gotovo sat vremena radio glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, na što je Kosor odgovorila da je s njim razgovarala o Vladinoj inicijativi da ga se ponovno imenuje na tu dužnost, budući da mu uskoro istječe mandat.

Upitana znači li to da je Vlada zadovoljna Bajićem, premijerka je odgovorila: 'Vlada ga predlaže da taj posao obavlja i u idućem mandatu, što znači da su Vlada, HDZ i koalicijski partneri, njime zadovoljni'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene