Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pristala doći u Sabor

Kosor nahvalila samu sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oporba nije za završetak pregovora s Europom, postoji neka suzdržanost i strah, izjavila je na konferenciji za novinare predsjednica HDZ-a i predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor.

'Dok smo mi teško radili, što je radio SDP', zapitala se Kosor koja je nastupila ljutitog lica i sa brošem škorpiona. Najveći dio izlaganja je potrošila na nabrajanje svojih i uspjeha njene Vlade.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> '1 HDZ = međunarodna jedinica za organizirani kriminal i korupciju'

'I ako su ih nazivali zočinačkim organizacijama i kriminalcima iako su je prozivali da je uzela stan, iako je Čačić HDZ opisao kao brod luđaka pa na kraju kapetanicu tog istog broda prozivao u Sabor, bez obzira na sve spremna je s njima razgovarati i neka dođu kad hoće bez obzira što su je optužli za veleizdaju Purde. Poručila je da će doći u Sabor ali i ona njih poziva da dođu s njom razgovaratio o najvažnijem cilju za Hrvatsku,  ulazak u EU.

Upitana koliko se ljudi mora pojaviti na prosvjedima Kosor je odgovorila da ima stabilnu većinu u Saboru te da se zna kako se mijenja Vlada na legitiman način. Rekla je da će nakon završetka pregovora oko ulaska Hrvatske u EU objaviti datum parlamentarnih izbora.

Jadranka Kosor je rekla da je bilo onih koji su nečasno radili u HDZ-u, ali se ne smije zato ocrnjivati svih 220 tisuća članova. Što se tiče unutarstranačkih izbora, kaže da o tome još nisu razgovarali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene