Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisutna uzajamna želja za rješavanjem otvorenih pitanja

Kosor i Josipović zadovoljni susretom s članovima Predsjedništva BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednica Vlade Jadranka Kosor izrazili su danas zadovoljstvo susretom s članovima predsjedništva BiH iz kojega je, suglasni su, razvidna povezanost i prijateljstvo između Hrvatske i BiH te uzajamna želja za rješavanjem svih otvorenih pitanja.

Josipović je poručio kako su vodstva obje države pokazala odlučnost da čim se za to steknu uvjeti, odnosno formira Vijeće ministara BiH, priđe rješavanju bitnih pitanja između dvije države.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Njegovoj se ocjeni pridružila i premijerka, ocijenivši da je susret s vodstvom BiH na tragu zajedničke izjave, koju su nedavno dali ona i Josipović, 'o tome kako gledamo na sadašnjost i budućnost BiH koju će Hrvatska i kao 28. članica EU pomagati na njezinom euroatlantskom putu'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene