Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Članske isakznice novim članovima

Kosor u Mladež HDZ-a privukla 10.000 novih članova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor dodijelila je članske iskaznice za 1.500 novih članova Mladeži HDZ-a te im poručila kako HDZ ide snažno naprijed prema još jednoj velikoj pobjedi na parlamentarnim izborima iduće godine.

Predsjednica stranke i vlade, ujedno i počasna predsjednica Mladeži HDZ-a, zatražila je potporu podmlatka stranke politici vlade - provedbi Programa gospodarskog oporavka, završetku pregovora s Europskom unijom te borbi protiv korupcije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ocijenili Plan 21 Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj Slika nije dostupna Poražavajući rezultati Otkrili su kako sve varaju da bi došli do alkohola!

Kosor je istaknula kako su pred vladom još mnoge teške odluke, poput rebalansa proračuna i dovršetka pregovora o pristupanju EU. Potpisivanjem pristupnoga sporazuma iduće godine Hrvatska bi, istaknula je, dobila mogućnost sudjelovanja u raspravi o donošenju proračuna EU za 2012. godinu i financijskih sredstava od 3,5 milijarda eura namijenjenih Hrvatskoj.

Iskaznice Mladeži HDZ-a dobili su danas novi članovi koji su se stranci priključili u posljednjih mjesec i pol dana, no Kosor je naglasila da se od njezina dolaska na čelo stranke Mladeži HDZ-a pridružilo ukupno 10.000 novih članova.

Predsjednica Mladeži HDZ-a Marina Banić kazala je da ta politička stranka ima najbrojniji podmladak od 65 tisuća članova koji su, naglasila je, spremni biti vjetar u leđa HDZ-u na parlamentarnih izborima 2011. godine. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene