Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u bolnici

Konobarica im umjesto vina, natočila deterdžent: Zadobili opekline jezika i jednjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konobarica u kavani u Đurđevcu skupini je mladih umjesto vina natočila deterdžent.

Borna (23) i Barbara (18) te Katarina (18) cijeli će život pamtiti odlazak na piće u kavanu u Đurđevcu i konobaricu koja im je natočila deterdžent umjesto vina. Već nakon samo jedne 'runde' završili u bolnici, piše Podravski.hr.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

Naime, umjesto bijelog vina, konobarica im je, u miješano piće s vinom, zabunom natočila koncentrat za pranje posuđa u perilici, zbog čega su zadobili opekline jezika, ždrijela i jednjaka. Već nakon prvih gutljaja, mlada je ekipa osjetila peckanje u ustima. 'Prvo smo pitali konobaricu što nam je stavila u piće, a ona se čudila našem pitanju i čak nam se bezobrazno obratila. Nije nam vjerovala da nas peče jezik i ždrijelo, a nakon što je peckanje postalo sve jače otišli smo na Hitnu pomoć. Liječniku nismo znali reći što smo popili pa smo u bolnici morali obaviti gastroskopski pregled da se utvrde točne ozljede i potrebna terapija', ispričao je Borna te dodao kako su ogorčeni na konobaricu jer im nije htjela reći što je zapravo završilo u njihovom piću.

>> Marko Azapović umro od trovanja tramadolom

'Umjesto da nam se ispričala i priznala što nam je pogreškom natočila u piće, konobarica je bila bezobrazna i zbog toga ćemo tužiti i nju i Gradsku kavanu. Nedopustivo je da koncentrat stoji gdje i pića te da se takva pogreška dogodi. Od petka navečer smo u bolnici i još osjećamo posljedice', ogorčen je Borna.

Vlasnica đurđevačke Gradske kavane, spremna je snositi posljedice. 'Kanistri od vina i koncentrata su skoro isti, kao i boja tekućina, pa je zbog gužvi koja je bila u lokalu konobarica zabunom uzela krivi kanistar. Ona radi tek 15 dana i kako se još nije potpuno uhodala, dogodila se pogreška. Policija je obavila očevid i odmah smo pokazali koja je tekućina završila u piću. Konobarica se SMS-om ispričala gostima, a ja sam nazvala Borninu majku koja me prilikom isprike izvrijeđala. Ne bježimo od odgovornosti', rekla je vlasnica kavane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene