Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže zatopljenje!

Konačno proljeće: Ovaj tjedan uživamo u suncu, ali nešto bi vas moglo iznenaditi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prevrtljive veljače konačno nam je stiglo stabilnije razdoblje u kojem ćemo uživati u višim temperaturama i sunčanom vremenu.

U novom tjednu bit će stabilnije nego do sad, imat ćemo više sunca, u cijeloj zemlji, a i temperatura će u najmanju ruku biti ugodna. Na neki način, možemo reći prvi pravi dašak proljeća. Sigurno će vas razveseliti i podatak kako će i biometeorološke prilike u narednom razdoblju biti razmjerno povoljne, vrijeme će poticati na boravak u prirodi, a nakon vrlo promjenjive veljače i meteoropati napokon neće osjećati poteškoće uzrokovane vremenom.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Slika nije dostupna Sunce pa kiša Ploče jučer bile treće najkišovitije u Europi: Donosimo prognozu za ovaj tjedan!

Do kraja današnjeg dana u većini zemlje bit će bar djelomice sunčano, a na Jadranu će sunčano vrijeme prevladavati tijekom cijelog dana. Mala i umjerena naoblaka očekuje se uglavnom u unutrašnjosti te povremeno na jugu zemlje. Bit će svježe, na kontinentu 15 stupnjeva, a na Jadranu do 19. Pri tom će puhati umjerena i jaka, na sjevernom dijelu na udare mjestimice i olujna bura.

I u gorju će biti slično vrijeme, a na sjevernom Jadranu većinom sunčano i ugodno toplo. Jedino što će i dalje puhati jaka i olujna bura, pa će se činiti nešto svježije nego što će to pokazivati živa u termometrima. U najtoplijem dijelu dana očekuje se najmanje 14, a moglo bi biti i 18 stupnjeva. U gorju naravno hladnije, ali ne i jako hladno, bit će između 8 i 13 Celzija.

Vrijeme u naredna tri dana

I idućih dana vrijeme će većim dijelom biti sunčano, tek u utorak uz više oblaka bit će i šanse za malo kiše, i to prije svega u istočnim i gorskim predjelima. Jutra će biti svježa, a danju razmjerno toplo.

I na Jadranu će prevladavati sunčano, a u utorak, uglavnom na južnom dijelu uz više oblaka mala je vjerojatnost i za malo kiše. Ostaje burno, ali i razmjerno toplo uz temperaturu većinom između 15 i 18 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene