Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O izboru Karamarka

Komentar vladajućih na izbor novog šefa oporbe: 'To je bilo očekivano'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednici Vlade Zorana Milanovića, Čačić i Grčić, komentirali su Karamarkov izbor za šefa HDZ-a.

"Očekivano. To je očekivano", kratak je u komentaru na izbor Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić. "Nisam očekivao Kujundžića u drugom krugu, ali Karamarka sam očekivao kao pobjednika", dodao je Čačić.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> Tomislav Karamarko novi je predsjednik HDZ-a!

"Karamarko možda nije doprinosio strastveno raščišćavanju svega, barem citiram Bajića, ali u svakom slučaju nije spriječio", rekao je Čačić, odgovarajući na pitanje novinara zašto je taj rezultat za njega očekivan.

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, iskoristio je priliku za čestitanje Karamarku na izboru za predsjednika HDZ-a i šefa oporbe. "Koristim priliku čestitati novom predsjedniku (HDZ-a) i od danas vođi oporbe. Nadam se da će oporba biti konstruktivna i da će pomagati Vladi na neki način, da ovo što smo dobili za zadaću u ovom mandatu, doista i realiziramo", istaknuo je Grčić.

"Najava je bilo svakakvih u medijima. U konačnici se obistinilo i ono što se u anketama najavljivalo, tako da i nije to toliko iznenađenje", rekao je Grčić i dodao kako se njemu osobno činilo da je to bilo iznenađenje za sada bivšu predsjednicu HDZ-a, Jadranku Kosor, zbog toga što nije ušla u drugi krug.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene