Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ridikulozna ili ozbiljna prijetnja?

Komandir Šamil: Napade u Zagrebu izvršio je pokret otpora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji sebe naziva komandir Šamil na You Tubeu je objavio snimku na kojoj preuzima odgovornost za napade u Zagrebu, te poziva na nove. Policija je za Dnevnik.hr potvrdila da istražuje slučaj.

Muškarac poziva na rušenje mostova, napade na zlatare, napade na policiju, s posebnim naglaskom na specijalnu policiju u Lučkom, na napade na ustanove sa zastavama Europske unije...

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte

Video je nazvan 'Komunisti u Hrvatskoj priznali terorističke napade u Zagrebu', a snimku je objavila 'Domoljubna organizacija Croatorum'. Građani su na Facebook stranici Vlade objavili link na članak o ovom videu. Glasnogovornik MUP-a Dušan Miljuš kazao je za Dnevnik.hr kako tek treba ispitati o čemu se radi. 'Policija istražuje slučaj', rekao je Miljuš.

>> Muškarac ozlijeđen u eksploziji osumnjičen za postavljanje eksploziva, odbija primati hranu!

'Drugovi i drugarice revolucionari. Odlučio sam se obratiti članovima revolucionara i onima koji prate rad grupe povodom akcija pokreta otpora noćas i prije dva dana u rajonu Zagreb. Nužno je da se pri napadima na neprijateljske ciljeve izbjegnu žrtve. Svake civilne žrtve bile bi kontraprodukivne. Koristile bi vladajućoj klasi, trabantima Zapada, Bruxellesa i NATO pakta u smislu obezvrjeđenja borbe pokreta otpora i prikazivanje članova pokreta otpora kao bezvrijednih krvoločnika i ubojica. Nužno je da se vrše napadi na kasarne, policijske stanice...', kaže Šamil u priloženom videu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene