Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izbornih rezultata u Vukovaru

Komadina: Neka zvone zvona na uzbunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je danas da je Željko Sabo izvrsno prošao na izborima u Vukovaru s obzirom na hipoteke koje je nosio, na izostanak središnje stranačke potpore te na trenutačni rejting SDP-a, o čemu se u stranci mora ozbiljno razgovarati.

"Kolega Sabo je izvrsno prošao s obzirom na okolnosti u kojima je išao na izbore, hipoteke koje je nosio, uz izostanak zapravo središnje državne stranačke infrastrukturne potpore, koju je, pak, protukandidat HDZ-a imao", rekao je Komadina nakon redovite tjedne konferencije za novinare komentirajući rezultate izbora u Vukovaru i pobjedu HDZ-ovca Ivana Penave.

Pročitajte i ovo Liste Rijeke pravde - 1 Jesu li partneri dobili previše? Ne misle svi da su liste Rijeke pravde – pravedne: "Peđa Grbin bi više trebao osluškivati teren" Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju"

Ivan Penava novi je vukovarski gradonačelnik

"Žao mi je da je Vukovar promijenio dres, međutim - kad gledate odnos snaga u Vijeću i presliku tih glasova, skoro da je to identično glasanje", istaknuo je Komadina i dodao da su se "pojavile i ove naše specifičnosti, ovo transportno glasovanje, koje možda nije najsretnije rješenje, a viđeno je u nekim dijelovima Hrvatske, ovoga puta u Vukovaru".

Novinare je zanimalo ima li novosti s obzirom na to da je tražio da se održi nova sjednica Glavnog odbora SDP-a, a Komadina je odgovorio da će sjednica Predsjedništva stranke biti u srijedu.

"Osobno sam izrazio stav da bismo trebali imati Glavni odbor, bolje da ga imamo nego da ga nemamo", rekao je Komadina i objasnio da je to zato što "možemo ne čuti mnoge stvari", ali, kako je dodao "neka zvona zvone na uzbunu".

"Rezultati, ovi u Vukovaru, i naš aktualni rejting govore o tome da moramo ozbiljno razgovarati", zaključio je Komadina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene