Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi pristup kampanji

Kolinda TV započela s emitiranjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Kolinda TV emitirat će se snimke s predizbornih skupova, ankete, izjave, reportaže, kao i brojni ostali sadržaji.

Izbornu kampanju HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović birači u Hrvatskoj i diljem svijeta od srijede će na internetu stalno moći pratiti na Kolinda TV-u, na linku www.kolinda.hr.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

'Kolinda TV je strateški pristup izbornoj kampanji s namjerom pravodobnog i točnog emitiranja i prenošenja ključnih političkih poruka', ističu u priopćenju iz Izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

Na Kolinda TV emitirat će se snimke s predizbornih skupova, ankete, izjave, reportaže, kao i brojni ostali sadržaji. Gledatelji Kolinda TV-a moći će ovim putem pratiti i izravne prijenose predizbornih skupova te vidjeti ključne TV spotove.

Grabar Kitarović: 'Bila sam jedina u NATO-u koja zna pomusti kravu'

Iz Izbornog stožera podsjećaju da je Kolinda TV izravno prenosila predstavljanje izbornog programa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje iz zagrebačkog hotela Westin te da je taj prijenos gledalo više od 32.000 gledatelja u 25 zemalja širom svijeta.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene