Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolinda Grabar-Kitarović

Grabar-Kitarović: ''Znam neke predmete koje bi DORH trebao pažljivije pogledati''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Osobno znam za nekoliko predmeta koje bi DORH mogao malo pažljivije pogledati'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović pojasnila svoju jučerašnju izjavu kada je rekla da bi ''DORH trebao raditi istrage o onome što se događa danas, a ne o stvarima koje su se događale prije".

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

''Doista ne možete sve pratiti sami, neke poslove morate delegirati na svoje suradnike. Ja imam apsolutno povjerenje u svoje suradnike'', rekla je.

''Mislim da trebaju pratiti trendove što se događa sad, a ne gledati deset godina unatrag nego pratiti dolazi li danas do nepravilnosti i odmah ih sankcionirati. Neprestano izlaze kosturi iz ormara. Ja osobno znam za nekoliko predmeta koje bi DORH mogao malo pažljivije pogledati, ali neću se miješati u rad pravosuđa i treba se baviti slučajevima koje su dobili na stol unutar zadnjih nekoliko mjeseci'', rekla je predsjednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene