Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutro u Saboru

Održan sastanak klubova zastupnika parlamentarne većine, bez predstavnika Mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak ujutro se u Saboru sastao klub HDZ-a s klubovima zastupnika proširene koalicije. Na sastanku nije bilo predstavnika Mosta.

U Saboru je u četvrtak ujutro održan sastanak klubova zastupnika parlamentarne većine i kluba Milana Bandića. Iako je do sada sudjelovao na ovakvim sastancima, MOST nije pozvan.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

U MOST-u su u srijedu tvrdili da su i oni pozvani na taj sastanak, no nitko iz Mosta nije došao. HDZ pak tvrdi da Mostovce nisu ni zvali.

Iako je Milivoj Špika iz Bloka umirovljenici zajedno koji je prethodnih dana oštro kritizirao vlast te prešao u klub Milana Bandića, došao je na sastanak, a sastanku također prisustvuje i Miodrag Demo koji je također otvoreno prozivao vlast. Na sastanke proširene koalicije koju predvodi HDZ dolazi inače i Milan Bandić koji nije u koaliciji već samo njihov partner, u četvrtak ujutro na sastanak nije došao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene