Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno 27 osoba

BUĐENJE UZ SIRENE 'Došla je policija s maricama, pokupili ih... svega je bilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
27 stranih državljana privedeno je u policijsku postaju Jastrebarsko. Najvjerojatnije su stigli iz Srbije.

Općinu Klinča Sela pokraj Zagreba iznenadio je jutros zvuk sirena policijskih marica i to zbog izbjeglica! 27 stranih državljana privedeno je u policijsku postaju Jastrebarsko. Sve upućuje na to da su imigranti stigli iz Srbije.

Pročitajte i ovo Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna Ilustracija kontrola prometa Gužva na autocesti A1: Policija provodila akciju

'Najednom se pojavila policija, sirene, jedno njih 20-ak se pojavilo, izbjeglica i onda je došla policija sa maricama, pokupili ih, pričekali, uzeli izjave i sad šta je bilo dalje, nažalost, nisam više vidio. Azijaca je više bilo, crnaca više - Afrikanaca, e sad s koje strane su... dosta mješani su bili, i muški i ženski. Svega je bilo', ispričao je za Novu TV Robert iz općine Klinča Sela.

Iz zagrebačke policijske uprave poručili su kako će oni najverojatnije biti tražitelji azila. Nakon obrade 27 muškaraca i žena trebali bi biti smješteni u hotel Porin u zagrebačkim Dugavama.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene